Αν η επιδερμίδα σας είναι κατεστραμένη από τον ήλιο, δοκιμάστε αυτό το τρικ: τρεις φορές την εβδομάδα απλώστε με απαλές κινήσεις μια (πλυμένη) φράουλα στις περιοχές με δυσχρωμίες. Αφήστε το χυμό της για δύο λεπτά πριν ξεπλύνετε. Τα οξέα στο φρούτο βοηθούν να μειωθούν οι κηλίδες.
Kate Somerville – γκουρού ομορφιάς

Το μυστικό για το εφέ smoky eye είναι να χρησιμοποιείτε τις σκιές σαν νερομπογιές: ξεκινήστε με μια απλή απόχρωση και μετά προσθέστε τα πιο σκούρα χρώματα. Με ένα καθαρό πινέλο σβήστε τις άκρες της σκιάς για να ενσωματωθούν με το δέρμα. Μια πινελιά eyeliner κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα.
Andrew Gallimore – Dior

Για να δώσετε την εντύπωση πιο γεμάτων χειλιών, κάντε το περίγραμμά τους με ένα ανοιχτόχρωμο gloss και κατόπιν γεμίστε τα με ένα πιο σκούρο lip gloss. Μετά από λίγη ώρα, η πιο σκούρα απόχρωση θα σβήσει γλυκά μέσα στην πιο απαλή και τα χείλη θα δείχνουν πιο γεμάτα και αισθησιακά.
Tom Pecheux – Estée Lauder

Όσον αφορά στο χρώμα των νυχιών σας, είναι καλύτερο -και πιο μοντέρνο- να αποφύγετε τις ασορτί αποχρώσεις στα χέρια και τα πόδια. Προτιμήστε ένα πιο ουδέτερο και «σοβαρό» χρώμα στα χέρια και ένα πιο ενδιαφέρον στα πόδια -όσο πιο φωτεινό και τολμηρό, τόσο το καλύτερο.
Iris Chapple – Mavala


(fashionlove)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook