Δύο Ηρακλειώτες 26 και 33 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου,κατηγορούμενοι για δύο κλοπές σε καταστήματα του Ηρακλείου.

Ειδικότερα την Πέμπτη 18/2  στις 4:15 το πρωί, άγνωστος δράστης έσπασε με οικοδομικό μπλόκο τη τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ρολογιών ιδιοκτησίας 57χρονου και στη συνέχεια αφαίρεσε από την προθήκη της βιτρίνας, δέκα πέντε (15) ρολόγια χειρός συνολικής αξίας δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500) ευρώ, ενώ προκάλεσε φθορές που ανέρχονται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι την κλοπή στο ανωτέρω κατάστημα διέπραξε ο 33χρονος, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 18-02-2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ιδιοκτησίας 41χρονου.

Το προαναφερόμενο αυτοκίνητο βρέθηκε σήμερα (20-02-2012) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδας του Δήμου Ηρακλείου καμένο.

Επίσης σήμερα μετά τα μεσάνυκτα ο 33χρονος μαζί με 26χρονο διέπραξαν από κοινού κλοπή στο Εμπορικό Κέντρο Ηρακλείου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook