Η ομάδα Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε το στόχο της στο πλαίσιο της α' φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, σφραγίζοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το Χανιώτικο συγκρότημα, κατακτώντας τρεις νίκες και χάνοντας ένα παιχνίδι, κατετάγη στη 2η θέση του 4ου Ομίλου Αττικής, παίρνοντας εύκολα το εισιτήριο της πρόκρισης, γεγονός που σκόρπισε την ικανοποίηση στους νεαρούς πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη. 

"Η παράδοση συνεχίστηκε για μία ακόμα χρονιά για την ομάδα μας, καθώς παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία μας αλλά και στην πισίνα, περάσαμε με ευκολία στην επόμενη φάση", δήλωσε ο προπονητής του Ν.Ο.Χ., που συνέχισε λέγοντας τα εξής: "Τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί εκτός από την ελλιπή προετοιμασία, αντιμετώπισαν και την κούραση από το επιβαρυμένο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά. Περάσαμε ως 2οι στην επόμενη φάση. Βλέποντας τα λάθη και τις αδυναμίες μας θα προσπαθήσουμε μέχρι τη β’ φάση να βελτιωθούμε, με την ελπίδα να έχουμε τις ιδανικές συνθήκες να κάνουμε προπόνηση".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο. Χανίων ήταν τα εξής: 
1η αγωνιστική: Ν.Ο.Χ.-Νηρέας Γέρακα 11-5
Σκόρερ: 8 Παπασηφάκης, 2 Σκουμπάκης 1 Βολτυράκης 

2η αγωνιστική: Ρέθυμνο-Ν.Ο.Χ. 15-6
Σκόρερ: 1 Χατζηαναστασίου, 1 Πελέσης, 1 Κουμπατίδης, 1 Κουνάκης, 1 Παπασηφάκης, 1 Μπιτσάκης

3η αγωνιστική: Ν.Ο.Χ.-Τρίτων Αμαρουσίου 12-3
Σκόρερ: 4 Σκουμπάκης, 3 Πελέσης, 2 Παπασηφάκης, 1 Χατζηαναστασίου, 1 Κουνάκης, 1 Χατζηδάκης 

4η αγωνιστική: Πετρούπολη-Ν.Ο.Χ. 1-18
Σκόρερ: 6 Παπασηφάκης, 4 Μπιτσάκης, 2 Σκουμπάκης 2 Κουνάκης, 2 Κουμπατίδης, 1 Πελέσης, 1 Βολτυράκης
Στους αγώνες έπαιξαν ακόμα και οι: Μαστορακάκης, Μητράκης, Χατζηδάκης, Σταματάκης, Γιαννουδάκης, Γαυγιωτάκης και Μαραβελάκης

Η τελική κατάταξη: 
1. Ρέθυμνο 
2. Χανιά
3. Νηρέας Γέρακα
4. Πετρούπολη
5.Τρίτων Αμαρουσίου


nox.gr