Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 14.00, ενδέχεται να γίνει το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Football League 2, ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Α.Ο. Χανιά.
Αυτό έγινε γνωστό μέσω ενημέρωσης της χανιώτικης ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της (aoxania.gr).
Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε στη Μοναχή Ελιά, χωρίς να απουσιάσει κάποιος ποδοσφαιριστής και με το μυαλό ακόμα στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου ο ΑΟΧ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τζοβάρα.
Οι \”μπλε\” διαμαρτύρονται, δικαιολογημένα όπως φανερώνει ο τηλεοπτικός φακός, για το φάουλ που καταλογίστηκε εις βάρος του Πυθαρούλη, και από το οποίο προήλθε το γκολ νίκης της \”Ελαφράς Ταξιαρχίας\”, αλλά και για χέρι του Χανιώτη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη.

Μάλιστα θα γίνει συμβούλιο παρουσία του προπονητικού τιμ, στο οποίο θα αποφασιστεί και η γραμμή πλεύσης της ομάδας αναφορικά και με την αδικία εις βάρος της από το ρέφερι από την Φωκίδα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΑΟΧ:
\”Σε κανονικούς ρυθμούς εν όψει του παιχνιδιού με τη Ζάκυνθο που ενδέχεται να γίνει το Σάββατο στις 2 μ.μ. πραγματοποίηθηκε στη Μοναχή Ελιά  η σημερινή προπόνηση του ΑΟΧ χωρίς ελλείψεις ή τραυματισμούς.

Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ με ευρεία σύνθεση και συμμετοχή του προπονητικού team προκειμένου να συζητηθούν θέματα εφ\’όλης της ύλης ανάμεσα στα οποία και η αντίδραση προς την αρνητική παρουσία του διαιτητή  στο χθεσινό ματς εναντίον του Απόλλωνα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook