Πέρα από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι Λέσχες Φίλων του ΟΦΗ «Snakes», «Κρήτες» και Σ.Φ.Ο.Α εξέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ καυτηριάζουν στην ανακοίνωση τους και τα γεγονότα που έγιναν πριν από δύο χρόνια στο μπαράζ στις Σέρρες και τον τρόπο με τον οποίο έκλεψαν από την κρητική ομάδα την άνοδο τότε στη Super league.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Λέσχες Φιλάθλων του ΟΦΗ :

«Την Τετάρτη η ομάδα μας παίζει ένα ακόμα σημαντικό ματς με σκοπό την διάκριση στους 4 του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανσερραικό .
Ναι με την ομάδα ντε που πριν από 2 χρόνια την ανέβασαν με το έτσι θέλω στην ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ τους ,με την ομάδα που στο μεταξύ μας παιχνίδι των PLAY OFF είχανε βάλει λυτούς και δεμένους να πάρει την νίκη (μπάλες στον αγωνιστικό χώρο μέσα να φεύγουν συνεχώς -τον περίφημο Ψωμιάδη, περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης που έκανε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο- τα φώτα ως δια μαγείας να σβήνουν και το κανονικότατο γκολ που δεν μέτρησε ποτέ από τους \”αξιόλογους ρέφερι\”)
Πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές…
Όλοι εκεί να στηρίξουμε την ομάδα τις καρδιάς μας να φτάσει σε μια ακόμα νίκη.
Όλοι εκεί με τα κασκόλ, με τις σημαίες και τις φωνές μας να δώσουμε δύναμη στον Ο.Φ.Η μας .
Υ.Γ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…….
Είμαστε εδώ…
Είμαστε μαζί…
Λέσχες φίλων Ο.Φ.Η
SNAKES-4- Heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ-4- Θ.Παπαδόπουλος
Σ.Φ.Ο.Α Νίκος Ξυλούρης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook