Σε συνεργασία με το Δήμο Γόρτυνας η ΠΑΕ Ρούβας προχώρησε στη δημιουργία μαθητικής κερκίδας στο γήπεδο της Γέργερης, σε μια προσπάθεια για να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό οι μαθητές της ευρύτερης περιοχής.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Γόρτυνας:
Στην δημιουργία του θεσμού της «μαθητικής εξέδρας» στο γήπεδο της Γέργερης προχώρησαν από κοινού ο Δήμος Γόρτυνας και η ΠΑΕ Ρούβας, σε μια προσπάθεια να φέρουν τους μαθητές πιο κοντά στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν στον Δήμαρχος Γόρτυνας αρκετοί μαθητές από σχολεία της περιοχής, ο κ. Σχοιναράκης ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ΠΑΕ Ρούβα και συμφώνησαν ο σύλλογος της Γέργερης να εκδίδει 100 εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας μας για τη Football League 2, τα οποία και θα διανέμονται δωρεάν στους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Γόρτυνας. Με αυτό τον τρόπο και η ομάδα θα έχει μεγαλύτερη στήριξη στην προσπάθεια που κάνει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα αλλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι μαθητές θα μπορούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση να παρακολουθούν από κοντά τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στην κατηγορία.

Ο Νίκος Σχοιναράκης, στις δηλώσεις του για το θέμα, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον πρόεδρο και τους ανθρώπους του Ρούβα και θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ για την άμεση αποδοχή της πρότασης του. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχηθεί η πρώτη την τάξη, ομάδα του Δήμου Γόρτυνας, να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους και να διατηρηθεί και την νέα αγωνιστική σαιζόν στην Football League 2.

«Είναι πολύ σημαντικό να φέρουμε τη νεολαία κοντά στο ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό. Με την δημιουργία της «μαθητικής εξέδρας» κάνουμε ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού και οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά κι η ομάδα θα έχει μεγαλύτερη συμπαράσταση από την εξέδρα στους αγώνες και παράλληλα θα αποκτήσει νέου φιλάθλους. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μανώλη Αναστασάκη αλλά κι όλο το ΔΣ της ΠΑΕ Ρούβα για τη συνεργασία μας και εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αν και νεοφώτιστος ο Ρούβας έχει το έμψυχο δυναμικό και την κατάλληλη τεχνική καθοδήγηση ώστε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και στις δυσκολίες που υπάρχουν και στο τέλος της σαιζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ανανέωση της παρουσίας της ομάδας στην Football League 2» ήταν τα λόγια του κ. Σχοιναράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook