Διαβάστε τις πρώτες αντιδράσεις των ξένων μέσων ενημέρωσης μετά την επίτευξη της συμφωνίας στο Eurogroup.

Το BBC αναφέρει: «Νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα – Οι υπουργοί οικονομικών έφθασαν στην επίτευξη μιας συμφωνίας για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ύψους 130 δισ. ευρώ».

\"\"

«Σωτήρια συμφωνία Ε.Ε. – Ελλάδας – Οι υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν σε ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα» είναι ο τίτλος του Skynews με τον οποίο περιγράφεται η χθεσινή συμφωνία για την Ελλάδα.

\"\"

Οι Financial Times καταγράφουν τα γεγονότα με τον εξής τίτλο: «Συμφωνία Ε.Ε. – Ελλάδας για ένα δεύτερο πακέτο ύψους 130 δισ. ευρώ».

\"\"

«Η Ελλάδα κέρδισε δάνειο από την Ευρώπη – Ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ύψους 130 δισ. ευρώ», σχολιάζει το Bloomberg .

\"\"

Το πρακτορείο Reuters με τον παρακάτω τίτλο καταγράφει τα όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες: «ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ενέκριναν ένα δεύτερο σχέδιο διάσωσης για το φορτωμένο χρέος της Ελλάδας».

\"\"

«Η Ευρώπη συμφωνεί στο νέο πακέτο διάσωσης για να βοηθήσει την Ελλάδα να αποφύγει την χρεοκοπία», είναι ο κεντρικός τίτλος των New York Times, που φιλοξενούν εκτενές άρθρο με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

\"\"

Πρώτο θέμα στο αμερικανικό CNN είναι οι πολύωρες διαπραγματεύσεις για το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Συμφωνήθηκε το νέο πακέτο».

\"\"

Στην συμφωνία για το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα αναφέρεται και το γερμανικό Spiegel, το οποίο αναφέρει πως με την συγκεκριμένη απόφαση απετράπη η εθνική χρεοκοπία της χώρας εντός της Ευρώπης.

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook