Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι Financial Times, η Fujitsu ετοιμάζει αυτό τον καιρό tablets και smartphones για την αγορά της Ευρώπης. Έτσι, μετά την Panasonic έρχεται άλλη μία ιαπωνική εταιρεία να βάλει τη Γηραιά Ήπειρο στο σχεδιασμό της.

Οι συσκευές που ετοιμάζει η Fujitsu θα κάνουν χρήση των λειτουργικών συστημάτων Android και Windows Phone 7. Η εταιρεία έχει υψηλές προσδοκίες για τη διείσδυσή της στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς αναμένει διψήφιο μερίδιο αγοράς σε τρία με πέντε χρόνια από το ντεμπούτο της. Αυτό, βέβαια, είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος και μένει να δούμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Fujitsu.

Η Fujitsu δεν είναι καινούρια, βέβαια, στις φορητές συσκευές, καθώς κατασκευάζει και διαθέτει πολλές στην ιαπωνική αγορά. Η Ευρώπη είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλες τις εταιρείες, καθώς η διείσδυση των smartphones είναι χαμηλότερη απ’ ό,τι στις ΗΠΑ. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η αγορά των smartphones θα αναπτυχθεί ραγδαία στην ευρωπαϊκή ήπειρο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

(e-pcmag)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook