\”Εγώ δεν θα επέλεγα τη διατύπωση αυτή\” επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κληθείς να σχολιάσει την άποψη που εξέφρασε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες…

Κατά τον κ. Παπαδημούλη, η διατύπωση που ο κ. Τσίπρας έκανε εν τη ρύμη του λόγου του έδωσε τη δυνατότητα να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον του Συνασπισμού \”αυτοί που παρουσίαζαν τον Καρατζαφέρη ως παράγοντα σταθερότητας\”.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Παπαδημούλης προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες, αφού από την μια επέκρινε τον πρόεδρο του κόμματός του για την άστοχη αναφορά σε όσους \”μη Έλληνες\” μας κυβερνούν, από την άλλη όμως επιτέθηκε με δριμύτητα σε εκείνους που άσκησαν κριτική στον κ. Τσίπρα.

\”Να διυλίζουν τον Τσίπρα αυτοί που καταπίνουν τον Βορίδη πάει πολύ\”, εξερράγη ο κ. Παπαδημούλης.

Σε μια πρώτη αποτίμηση της συμφωνίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι χειροκροτήματα και πανηγυρισμοί είχαν σημειωθεί και στις 25 Μαρτίου του 2011 και στις 26 Οκτωβρίου του 2011, όμως τελικώς οι συμφωνίες δεν υλοποιήθηκαν. Ο κ. Παπαδημούλης διαφώνησε μάλιστα με το μείγμα της πολιτικής που περιέχεται στη σημερινή συμφωνία του Eurogroup ισχυριζόμενος ότι διατηρεί την ύφεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook