Ιδιαίτερος ντόρος έγινε αυτή την εποχή για το ποιος ή μάλλον για το ποια θα αναλάβει φέτος την παρουσίαση των backstage στην τρίτη τηλεοπτική έκδοση του "Dancing with the stars". Αρχικά, το όνομα εκείνο που ακούστηκε έντονα ήταν της Δούκισσας Νομικού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Τελικά, όμως, οι Αντεννικοί αποφασισαν στο "Dancing 3" να κάνουν την διαφορά και τα backstage του σόου να μην έχουν... άρωμα γυναίκας !Ετσι, σύμφωνα με το ΤLIFE, ο οικοδεσπότης τους δεν θα είναι άλλος από τον Γιώργο Λιανό. Ναι, ο Γιώργος γι ΄αυτό τον χειμώνα γίνεται... τριθεσίτης.

Αποτέλεσμα; Μετά το "Wipe Out" και το "Galileo", στην φετινή τηλεοπτική πορεία του Γιώργου έρχεται και το "Dancing". Οι Αντεννικοί έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του εδώ και καιρό και το οριστικό "οκ" και οι υπογραφές, αναμένεται να πέσουν μόλις ο νεαρός παρουσιαστής επιστρέψει από την Αμερική, μαζί με την σύζυγό του.

Ο Γιωργος Λιανός δε, είναι ο νικητής της κούρσας διεκδίκησης των backstage του "Dancing", γιατί ο στόχος της διοίκησης του καναλιού είναι φέτος τα παρασκήνια να αποκτήσουν περισσότερο χιούμορ και μία πιο... παιχνιδιάρικη διάθεση.