Στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση για την μεταστέγαση του Μουσικού Σχολείου Χανίων,όπως είπε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Σκουλάκης.

Το ζήτημα της μεταστέγασης του Μουσικού Σχολείου Χανίων εξετάστηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 21/2, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, της Αντιδημάρχου, αρμόδιας για θέματα Παιδείας, Χρυσούλας Χατζηδάκη, του Προϊσταμένου της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Γιάννη Κανδαράκη, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ/ θμιας Εκπαίδευσης, Χαράλαμπου Βογιατζόγλου, του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, Γιάννη Βόρδου, του πολιτικού μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κώστα Μπροκαλάκη, των μελών της προσωρινής Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου, κ. Κουμή, και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εκπρόσωποι των μαθητών κατέθεσαν ψήφισμα, γνωστοποιώντας ότι το Μουσικό Σχολείο λειτουργεί κάτω από ιδιαίτερα ασφυκτικές συνθήκες, οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να λάβουν την εκπαίδευση, που επιθυμούν και δικαιούνται.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι το ζήτημα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου είναι γνωστό στη δημοτική αρχή, γι΄ αυτό, άλλωστε, εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει η προσπάθεια εξεύρεσης χώρου για τη μεταστέγαση του, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook