Ευρεία σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) καθώς επίσης και τις ενώσεις βενζινοπωλών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου, είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης για το θέμα των προστίμων που επιβλήθηκαν σε πρατηριούχους του νησιού για παραβάσεις αναφορικά με την τήρηση του πληροφοριακού συστήματος διακίνησης πετρελαίου θέρμανσης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, όπως επίσης το ΣΔΟΕ Κρήτης, και το τελωνείο Ηρακλείου.

Οι εκπρόσωποι των πρατηριούχων αναφέρθηκαν εκτενώς στα προβλήματα που προκύπτουν από την δυσλειτουργία του συστήματος «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», και ζήτησαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο αντιπεριφερειάχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης διαβεβαίωσε τους πρατηριούχους ότι θα επικοινωνήσει με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου με νομοθετική ρύθμιση να γίνει αποτελεσματικότερη και εγκυρότερη η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» κάτι που ικανοποίησε τους εκπροσώπους των πρατηριούχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook