Μπορεί οι προβλέψεις να έλεγαν ότι οι Μάντζιος και Μποντόρ θα ήταν στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (4μ.μ – ΟΤΕ ΤV) με τον Πανσερραϊκό για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης όμως η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ έδειξε άλλα πράγματα.

Τόσο ο Μάντζιος όσο και ο Μποντόρ αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω του ότι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν πλήρως τις ενοχλήσεις που είχαν από την μία και από την άλλη ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να τους δώσει χρόνο έτσι ώστε και οι δύο να είναι όσο το δυνατόν ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου η παρουσία και των δύο κρίνεται απαραίτητη καθώς υπάρχουν οι τιμωρίες των Καμπάνταη και Κάλαϊτζιτς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε 21 παίκτες στην αποστολή που είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Νύκταρης, Παπουλής, Πίτσος, και Ταυλαρίδης.

Εκτός αποστολής πέρα από τους τραυματίες Μάντζιο και Μποντόρ έμειναν και οι Ξενοδόχοφ και Χαριτωνίδης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Σε ότι αφορά τα σχέδια του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στόχος του ΟΦΗ θα είναι το γρήγορο γκολ. Η διάταξη 4-3-3 δεν αλλάζει με τον Βεζυρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Βάντο και στα στόπερ τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς , έχοντας μπροστά τους τον Ζόρντι Λόπεθ , ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Καμπάνταη (κορυφή), Σίσιτς (δεξιά) και Παπουλή (αριστερά).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook