Αναζητήστε τον πιο ρετρό βοηθό ομορφιάς της γυναίκας, τα παλιά, καλά ρόλεϊ…


Anna Sui

Λοιπόν, τα old school ρόλεϊ της μαμάς- για να μην πούμε της γιαγιάς- είναι ένας πολύτιμος hairstyling βοηθός κατ΄οίκον. Τα συμπαθητικά αυτά εργαλεία ομορφιάς που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών σε καλή τιμή, μπορούν να αναβαθμίσουν το look σας χρόνο dt!


Τα πλεονεκτήματα τους


Ειδικά όσες έχετε λεπτά μαλλιά που χάνουν εύκολα τον όγκο τους τα ρόλεϊ θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Συγκεκριμένα τα αυτοκόλλητα ρόλεϊ χαρίζουν όγκο και έναν ελαφρό κυματισμό και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε νωπά αλλά και σε στεγνά μαλλιά. Είναι δε ιδανικά για όσες έχετε πιο κοντά μαλλιά γιατί στέκονται εύκολα από μόνα τους.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε:
Αφού λούσετε τα μαλλιά σας και όσο είναι ακόμα νωπά, τυλίξτε τα στα ρόλει και στεγνώστε με το πιστολάκι. Δώσε προσοχή στα μπροστινά ρολά και τοποθέτησέ τα έτσι ώστε να δημιουργείται η χωρίστρα εκεί που θέλετε.

Θα πρέπει στο τέλος να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας για να χαλαρώσεις τις μπούκλες και να δημιουργήσετε τους γνωστούς ρετρό κυματισμούς. Όταν τα βγάζετε μην τα τραβάτε αλλά ξετυλίξτε με απαλές κινήσεις για να μη σπάσει η τρίχα. Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα σέρουμ λάμψης και είστε έτοιμη!

Beauty tip: επιλέξτε για το μακιγιάζ σας μια καλή βάση και ένα κόκκινο κραγιόν.


(jenny.gr)