Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συγχαίρει θερμά την Άννα Ντουντουνάκη για την κατάκτηση των τριών χρυσών μεταλλίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Ανδρών-Γυναικών, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά, που είχαν πιάσει τα όρια για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να δώσουν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων συγχαίρει θερμά την 17χρονη κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Άννα Ντουντουνάκη για την κατάκτηση των τριών χρυσών μεταλλίων στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών–Γυναικών 2012. Η Άννα αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για όλους όσους  πιστεύουν ότι σε περιόδους κρίσης και αντίξοων συνθηκών (όπως αυτές που αντιμετωπίζει σήμερα το κολυμβητήριο Χανίων) η λύση είναι να βγαίνεις επιθετικά μπροστά και να διεκδικείς με περισσότερο σθένος αυτά για τα οποία έχεις παλέψει και αγωνιστεί.

Θα θέλαμε ακόμα να συγχαρούμε τους υπόλοιπους επτά κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Μανώλη Κτενιαδάκη, Βαγγέλη Ντουσάκη, Νίκο Τρουλλινό, Μαράνια Λελάκη, Γιάννα Μυλωνάκη, Άννα Αποστολάκη και Ροζάννα Λαμπαρδάκη) οι οποίοι αν και πέτυχαν τα όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2012, τελικά δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν κυρίως λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της αδυναμίας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνεισφέρει οικονομικά στην κάλυψη μέρους των εξόδων της αποστολής. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα έξοδα των αποστολών βαραίνουν αποκλειστικά τους γονείς των κολυμβητών και των κολυμβητριών του ομίλου, τους οποίους βοηθάει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κολύμβησης.

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να ανοίξει επιτέλους η 50άρα πισίνα του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων που θα βοηθήσει τόσο στην καλύτερη προετοιμασία των κολυμβητών και κολυμβητριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και στην αποσυμφόρηση της 25άρας πισίνας για τους μικρούς κολυμβητές & κολυμβήτριες, όσο και στη διοργάνωση των προγραμματισμένων αθλητικών διοργανώσεων με αποκορύφωμα τα 15α Βενιζέλεια (διεθνές μίτινγκ κολύμβησης) 20-22 Απριλίου 2012 που είχε αναβληθεί πέρυσι.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Στέφανος Καβαλιεράκης   Φώτης Καζάσης\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook