Οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί μετά την πρόσφατη σύλληψή του, δεν εμπόδισαν ένα νεαρό Έλληνα να συνεχίσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Πέλλα! Κι όταν οι αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα για να κάνουν έρευνα, δεν δίστασε να τους επιτεθεί με γροθιές και κλωτσιές!

Με  αρκετή προσπάθεια, οι άνδρες  της Ασφαλείας Έδεσσας και του τμήματος Κρύας Βρύσης κατάφεραν να φορέσουν χειροπέδες στον 22χρονο «νταή» που, όπως αποδείχθηκε, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Συνολικά κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κοκαΐνης, 20,4 γραμμάρια ηρωίνης, πέντε ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.520 ευρώ και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και αντίσταση.

Στην Ηγουμενίτσα, η σύλληψη ενός 25χρονου με τσιγαριλίκι οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στον 27χρονο προμηθευτή του, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Όμως, χειροπέδες φόρεσε και η 22χρονη σύντροφός του, αφού στο σπίτι τους βρέθηκαν δυο χασισόδεντρα ύψους δέκα εκατοστών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μια συσκευή για την κοπή και επεξεργασία της κάνναβης.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook