Μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες, εντυπωσιακές εμφανίσεις στη σκηνή, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Pavillion της Κύπρου και την 11η απονομή των βραβείων “Άντρες της χρονιάς” του περιοδικού ΜΑΝ.

 
 
Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, τα φώτα άναψαν και οι φωτογράφοι έκαναν με τα φλας τη νύκτα μέρα. Επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικοί αλλά και καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στην 11η επίσημη απονομή των Johnnie Walker Man of the Year Awards 2011. Με οικοδεσπότες την Ναταλία Γερμανού και Τάσο Τρύφωνος, η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά λίγο μετά τις 9 το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Mega Κύπρου.

 
Στη σκηνή βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με τις χορεύτριές της, το νεανικό συγκρότημα Otherview και στο τέλος της βραδιάς εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου.

 
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Αθηνά Οικονομάκου, ο Σάκης Ρουβάς, η Έβελυν Καζαντζόγλου, αλλά και πολλοί Κύπριοι.
 
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η παραλαβή του βραβείου “Έλληνας της Χρονιάς” από τον Σάκη Ρουβά για την προσφορά του στον Σύλλογο “Ελπίδα” αλλά και στο πρώτο Παιδογκολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας. 
Σύμφωνα με το “Must” Κύπρου, ο τραγουδιστής συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον επέλεξαν για το συγκεκριμένο βραβείο αλλά τόνισε ότι δε θα ήθελε να του δίνονται βραβεία κάτω από τέτοιες συνθήκες. Θα ήθελε τα παιδάκια που βοήθησε και οι οικογένειές τους να μην περνούσαν όλο αυτό το φορτίο με τις ασθένειες. Ακόμα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κ. Βαρδινογιάννη για την πολύτιμη βοήθειά της τόσο στον ίδιο όσο και στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
 
Όσο για τα υπόλοιπα βραβεία της βραδιάς, αναφέρεται ότι υπήρξαν τριάντα τέσσερις υποψήφιοι, επτά κατηγορίες και τέσσερα τιμητικά βραβεία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βραδιά: 

 
Η λίστα με τους νικητές των Johnnie Walker Man of the Year Awards 2011
 
ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Λώρης Λοϊζίδης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Φίλιππος Πατσαλής
 
ΑΘΛΗΤΗΣ
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
 
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Χαρίλαος Κυθραιώτης
 
NEW COMER
Νίκος Γενάρης
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Μιχάλης Παυλίδης
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/MANAGER
Φοίβος Ερωτοκρίτου
 
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
Μιχάλης Κακογιάννης
 
ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Γιώργος Θεοφάνους
 
MAN OF THE YEAR
Φίλιππος Πατσαλής
 
ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Σάκης Ρουβάς

(Tlife)