Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 10η αγωνιστική της Football League 2, όπου στον 1ο όμιλο οι ομάδες της Κρήτης παίζουν παιχνίδια μακριά από το νησί.
Το Σάββατο (25/2) στις 14.30, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, η Ζάκυνθος θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Χανιά με τον Γεώργιο Ρούσσο-Μπεκερτζή (φώτο) από την Πρέβεζα να ορίζεται διαιτητής με τον Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και την Αλεξάνδρα Ράπτη (Ηπείρου) να είναι οι βοηθοί του και τον Γαβριήλ Τζουανόπουλο (Αχαΐας) να είναι 4ος διαιτητής.
Την Κυριακή (26/2, 15.00) στο Δημοτικό γήπεδο Ελευσίνας ο Αστέρας Μαγούλας θα φιλοξενήσει τον Ρούβα, με διαιτητή τον Δημήτριο Γιαννόπουλο (Μεσσηνίας) και βοηθούς τον Μάριο Καρβούνη (Μεσσηνίας) και τον Κωνσταντίνο Γουργιώτη (Ανατ. Αττικής). 4ος διαιτητής θα είναι η Ελένη Αντωνίου (Ανατ. Αττικής).
Την ίδια ημέρα στο ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική έχει οριστεί τριάδα από την Κρήτη, με διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Ρεθύμνου) και βοηθούς τον Γιάννη Κομκοτό (Ρεθύμνου) και τον Μανόλη Μαρνέζο (Χανίων).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook