Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι όπως αναφέρουν για τα νέα μέτρα στο χώρο της υγείας που εισαγάγει η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων του νησιού πραγματοποίησαν στο Νοσοκομείο Χανίων παγκρήτια συνάντηση για τον περαιτέρω καθορισμό της δράσης τους, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις διαρκείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις εργαζομένων μετά το πέρας της συνάντησης τα μέτρα που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν οδηγούν στη συρρίκνωση της Δημόσιας Υγείας  ενώ  το Εθνικό Σύστημα Υγείας οδηγείται σε πλήρη απαξίωση, ενώ ταυτόχρονα πλήττουν τόσο τους ίδιους όσο όμως και ολόκληρη την κοινωνία.

Για το λόγο αυτό καλούν τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

Όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη κινητοποίηση θα είναι την Πέμπτη, οπότε, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10 το πρωί, έξω από τα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook