Με μια σκούπα στο χέρι έκανε είσοδο η Τζένη Μπαλατσινου χθες το βράδυ στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου και σαν καλή νοικοκυρά καθάρισε το στούντιο, ενώ εξήγησε ότι “μου την έδωσε η παραγωγή γιατί ξέρουν ότι κάνω καλή δουλειά”. Ένα χειροφίλημα από τον Πέτρο Κωστόπουλο σήμανε την έναρξη της αποκαλυπτικής συνέντευξης που ακολούθησε.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εκπομπή για τον γάμο της, τις διαφωνίες στο “Next Top Model”, την κρίση που περνάνε όλοι στην ηλικία των 40 και τα παράπονα που κάνει στον άντρα της.

Είναι αλήθεια ότι ήταν μια άκρως αποκαλυπτική  συνέντευξη με σκληρές ερωτήσεις αλλά και ειλικρινείς απαντήσεις! Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν δίστασε να ρωτήσει τη Τζένη αν έκανε κάποια πλαστική επέμβαση για να γίνει πιο όμορφη. Η Τζένη αφού γύρισε στο κοινό και είπε \”όχι που θα τη γλίτωνα\” απάντησε: \”Ναι έχω κάνει. Έχω φτιάξει το στήθος μου. Αφού έκανα τρία παιδιά και τρεις θηλασμούς, θεώρησα ότι έπρεπε να φτιάξω το στήθος μου. Είπα στον γιατρό δώστε μου πίσω αυτό που είχα\”!

Όσον αφορά στον γάμο της, η ίδια δήλωσε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. “Είναι δύσκολο πράγμα. Και βέβαια έχω βαρεθεί και αυτός έχει βαρεθεί. Έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Εγώ το σκεφτόμουν απʼ το δεύτερο χρόνο και μετά. Από τότε και μετά το σκέφτομαι κανα 2 φορές το χρόνο. Μπορεί και 3. Του το λέω αλλά πάντα μου λέει τα ίδια πάλι λες”, δήλωσε και πρόσθεσε πως εκείνη έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να παντρευτούν, παρόλο που εκείνος δήλωνε εργένης. “Τον κορόιδεψα. Έκανα τη γλυκούλα την καλή την ήρεμη την υπάκουη. Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε αλλά τα κατάφερα”, δήλωσε.

Όταν την ρώτησε, όμως, για τη γυναικεία ψυχολογία και την κρίση των 40, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε το εξής: “Έχουμε μια ψυχολογική βαβέλ. Τα συναισθήματά μας είναι λίγο περίεργα και τον πανικό της ηλικίας των 40 τον νιώθω ήδη. Και οι άντρες περνάτε κρίση. Αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι δύσκολο. Δεν χαρίζεσαι τόσο πολύ, θες τα όχι σου να ʽναι πιο έντονα. Τα παιδιά σου μεγαλώνουν και φεύγουν και αισθάνομαι πως θα μείνω χωρίς ρόλο, δεν είναι εύκολο αυτό για μας. Τα σκεφτόμαστε περισσότερο οι γυναίκες αυτά”.

Τέλος, το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τον χορό που αφιέρωσε η Τζένη Μπαλατσινού στον συντροφό της. Η γνωστή επιχειρηματίας έβγαλε τις ψηλοτάκουνες γόβες της και “χάρισε” ένα μοναδικό ανατολίτικο χορό στον συζυγό της!

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook