Την ώρα που ο ΟΦΗ «κλείδωνε» την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ήρθε μια άσχημη είδηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που αφορά τις οφειλές της κρητικής ΠΑΕ προς τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του Αγροτικού Αστέρα τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Πλάτωνα Καρακατσάνη στον οποίο ο ΟΦΗ οφείλει το ποσό των 110.000 ευρώ και θα πρέπει κάθε μήνα αρχής γενομένης από τις 2 Μαρτίου να καταβάλει 22.000 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του και μέσα σε πέντε μηνιαίες δόσεις να του εξοφλήσει τα χρήματα που του οφείλει.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ αν δεν καταβάλει έστω και μια δόση έγκαιρα ο ΟΦΗ τότε θα χάνει ματς και θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Πλ. Καρακατσάνη :

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε:
Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 110.058,00 ευρώ, καθώς και ποσό 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και των δυο βαθμών δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 64/2011 απόφασης του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο., σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.03.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών.
Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές:
α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή και
β) της αφαίρεσης τριών βαθμών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook