Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πήραν την Τετάρτη η Χερσόνησος και ο Ερ. Εργοτέλης μετά την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων με τις Ασίτες και τον Πατούχα αντίστοιχα.

Η Χερσόνησος κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τις Ασίτες πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 10΄ με τον Τσερεβελάκη , αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28΄ όταν ο Παπουτσάκης έδωσε έτοιμο γκολ στο Γουργιώτη και αυτός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Η Χερσόνησος πίεσε για το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και οι Ασίτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες από την μεριά τους για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.

Τελικά στο 90΄ ο Καπετανάκης μετά από μια σύγχυση μέσα στην περιοχή έκανε το κοντινό πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πιπεράκη για να γίνει το τελικό 2-1.

Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Βιάννο από τον Πατούχα με 1-2 και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Το ντεμπούτο του Β. Καραϊσκου στον πάγκο των γηπεδούχων δεν ήταν επιτυχημένο , καθώς ο Ερ. Εργοτέλης ήταν καλύτερος από τον Πατούχα και δίκαια πήρε τη νίκη.

Ο Πατούχας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 6΄ όταν το σουτ του Κουνενάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζηδάκη.

Στο 33΄ ο Ερ. Εργοτέλης κατάφερε να κάνει το 0-1 όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε με άψογο τρόπο ένα φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χωματά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι «κιτρινόμαυροι» σιγούρεψαν τη νίκη τους όταν στο 52΄ ο Δωματάς έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Πατούχας μέχρι το τέλος του ματς ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 70΄ με τον μόνιμο σκόρερ του τον Άγγελο Καστελλιανάκη και να διατηρήσει κάποιες αμυδρές ελπίδες για τον επαναληπτικό που θα γίνει στο Μαρτινέγκο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook