Με το σύνθημα \”Όλη Ελλάδα μία φανέλα\”, η ΕΠΟ και η adidas παρουσίασαν τη νέα επίσημη εμφάνιση της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012.

Στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν το \”παρών\” παίκτες , φίλαθλοι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, που παρέλαβε από τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά τη νέα φανέλα.

\”Αυτή η φανέλα θα ιδρώσει. Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό. Κι εδώ είμαστε σήμερα, για τα μεγάλα και τα σημαντικά ενόψει του EURO 2012. Αυτό δεν είναι άγχος για την Εθνική μας, πιστέψτε με. Ξέρω καλά τους παίκτες, ξέρω πώς σκέφτονται. Γι’ αυτό είμαι και σίγουρος πως αυτή η φανέλα ακόμη και θα ματώσει, αν χρειαστεί. Γιατί είναι φανέλα τιμής και υπερηφάνειας. Χαιρόμαστε που έχουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έναν στρατηγικό σύμμαχο. Η adidas δεν θέλει συστάσεις. Είναι ηγέτης. Εδώ θέλω να κάνω μια επισήμανση ουσίας: Πιστεύει κάποιος πως ένα τέτοιο παγκόσμιο brand κάνει τυχαίες ή χαριστικές επιλογές; Όχι βέβαια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Εθνική μας ομάδα, δείχνουν το δρόμο. Το δρόμο μιας Ελλάδας που ξέρει να αγωνίζεται, να διακρίνεται, να πετυχαίνει\”, δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς είπε: \”Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά\”.

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Βέλγιο

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται να εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο, ο οποίος θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου στο Παγκρήτιο.

Τα εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 10 και 15 ευρώ, πωλούνται από ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια στην Πλατεία Ελευθερίας και στα Λιοντάρια, αλλά και στο εκδοτήριο του Παγκρητίου στην οδό Μουστακλή. Τα παιδιά μέχρι 10 ετών, θα έχουν δωρεάν είσοδο, χωρίς όμως το δικαίωμα θέσης (θα πρέπει να είναι δηλαδή στην ίδια θέση με τους γονείς τους).

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία για τον αγώνα, την Τετάρτη (23/2) το πρωί στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, για τα μέτρα ασφαλείας όπου θα ισχύσουν την ημέρα του αγώνα.

Η Εθνική μας ομάδα θα αφιχθεί στο Ηράκλειο την Τρίτη 28/2 το μεσημέρι στις 2:30 και στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνει προπόνηση στο Παγκρήτιο. Την ίδια ημέρα, αλλά μία ώρα αργότερα, στις 3:30 και 7:00 θα φτάσει και θα προπονηθεί αντίστοιχα και η ομάδα του Βελγίου.

Οι δύο προπονητές θα δώσουν συνέντευξη τύπου επίσης την Τρίτη 28/2, μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης των ομάδων τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook