Ξεκούραστα θα πάρει τους βαθμούς απέναντι στο Διαγόρα ο Πλατανιάς μετά από την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, που δεν όρισε την αναμέτρηση στη Ρόδο.
Αυτό έχει σαν συνέπεια η χανιώτικη ομάδα να είναι πολύ κοντά στο να αναδειχθεί άτυπα πρωταθλήτρια χειμώνα στην παρθενική της παρουσία στη Football League.
Αντί για το παιχνίδι με το \”γηραιό\” για τους \”ερυθρόλευκους\” θα υπάρξει φιλικό με τον Κισαμικό την Πέμπτη (23/2, 16.00) στο γήπεδο του Ταυρωνίτη, το οποίο θα ενταχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, που είναι με την Καλλονή την Κυριακή 4 Μαρτίου.
Όσον αφορά τη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας για την ακύρωση του αγώνα στη Ρόδο, αλλά και στη Φυλή ανάμεσα σε Θρασύβουλο και Εθνικό Αστέρα, είναι η εξής:
\”Ο αγώνας ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ δεν θα διεξαχθεί , σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Ο αγώνας ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί , σύμφωνα με την απόφαση 20/14-2-2012 του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook