Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή οι Βενζινοπώλες των Χανίων, οι οποίοι αφού διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων όπου επέδωσαν ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Βουλγαράκη. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος άκουσε τα αιτήματα των πρατηριούχων.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Βενζινοπωλών Νομού Χανίων, Ευάγγελος Κώτσος:
 
\”Η σημερινή κινητοποίησή μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πολλοί Φορείς,Σύλλογοι αλλά και απλοί πολίτες μας δήλωσαν την συμπαράστασή τους, στο δίκαιο αίτημα μας για μείωση στην τιμή των υγρών καυσίμων. Βρεθήκαμε στην Περιφερεία με στόχο να επιδώσουμε το ψήφισμά μας, στον κ. Βουλγαράκη, όπου τόσο αυτός όσο και ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, μας ανέφεραν ότι στηρίζουν τον αγώνα μας και ότι θα προωθήσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας, στους αρμόδιους Φορείς.

Από την πλευρά μας, θα έχουμε συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα για το θέμα αυτό, με τον αρμόδιο Υφυπούργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, αλλά και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Πετρελαιοπαραγωγών.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook