Καλεσμένη στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV ήταν χθες η Κατερίνα Ζαρίφη. Μεταξύ άλλων, η συνεργάτιδα του «Πρωινού ΑΝΤ1» μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τον πρωινό ανταγωνισμό, την πρωτιά του διδύμου Λιάγκα Σκορδά,  τη χημεία μεταξύ Φερεντίνου- Χρηστίδου, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Σατσίδης στο πλατό του Movies & Stars

Ακολουθούν μερικές από τις χαρακτηριστικότερες δηλώσεις της:

Για το Πρωινό του ΑΝΤ1:

«Θεωρώ ότι η πρωινή ζώνη είναι η πιο ανθρωποφαγική της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι αρένα. Παλιά, με τα πολλά χρήματα, κάποιοι τα πήραν αφιδώς -και καλά έκαναν αφού τα πρόλαβαν. Τώρα μη σου πω ότι όταν ακούνε "πρωινό" και σε κοιτάνε και σε λυπούνται. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε».

Για τη χημεία Φερεντίνου – Χρηστίδου:

«Θεωρώ ότι η χημεία  δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, είναι κάτι που χτίζεται, και έτσι θα γίνει με τον Φερεντίνο και τη Σίσσυ. Το καλό στο πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ότι έχεις μία ελευθερία να πεις την άποψή σου και να σε ακούσει κάποιος. Στο πρωινό μας, συνέχεια γίνονται αλλαγές».

Για  το «Πρωινό Μου»:

«Το μυστικό της επιτυχίας του Λιάγκα και της Σκορδά, που σκίζουν, είναι ίσως ότι είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Ό,τι δημιουργείται, λύνεται στο δια ταύτα. Εκεί πλέον δεν μιλάς για χημεία αλλά για την απόλυτη ένωση. Επίσης, είναι ήδη ένα χρόνο, έχουν δέσει, ο κόσμος ξέρει τι να περιμένει και οι ίδιοι ήταν ξεκάθαροι στο τι προϊόν θέλουν να δείξουν»

Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για την ίδια την παρουσιάστρια του Alpha:

«Με την Ελένη έχουμε άψογη σχέση πλέον. Η σχέση μας είναι στην καλύτερή της φάση, δεν με πήρε ποτέ να μου πει "γιατί" και "πώς", η κόντρα μας όμως ήταν ένα ωραίο θέμα για να καλύπτει και δύο ώρες εκπομπής. Δεν ήταν έτσι. Είχαμε χτυπηθεί αλύπητα από τα ΜΜΕ . Τότε βέβαια δεν μιλούσαμε, είχε παγώσει η σχέση. (…) Η Ελένη είναι τοπ και απέδειξε και ότι και το μεσημέρι  είναι τοπ. Στην αρχή είχε δεχτεί κριτικές, αλλά είναι μοναδική τηλεοπτική προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνη, είναι σαν τη Σάρον Στόουν, έχει τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στη σοουμπίζ... ξέρει και τη μύγα που πετάει πίσω της. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Για να γίνεις Μενεγάκη δεν αρκεί να είσαι εμφανισιακά σαν την Ελένη, πρέπει να έχεις και το IQ! Θεωρώ ότι το πλατό είναι ο φυσικός της χώρος. Η Ελένη είναι σχολή! Η αθέατη πλευρά της όμως, είναι το χιούμορ της που δεν βγαίνει ακριβώς όπως είναι στην τηλεόραση. Είναι ένας τύπος βαθειά χιουμοριστικός. Γελάει πραγματικά όταν το αισθάνεται».

Η απάντησή της σε γνωστή τηλεκριτικό που την χαρακτήρισε γελωτοποιό της Ελένης Μενεγάκη:

«Είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση μου μου αρέσει ο κόσμος να γελάει, δεν ήμουν ο  γελωτοποιός της Ελένης. Η γυναίκα αντιθέτως, μου έδωσε το χώρο και μου είπε “κάνε παρέλαση”. Ο γελωτοποιός είναι αυτός που θα κατέβαζε το βρακί του, που θα προκαλέσει το γέλιο μέσω της κοροϊδίας, εμείς δεν κάναμε τέτοια πράγματα! Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να φέρνεις στον κόσμο τη χαρά!»

(YUPI)