Έχει ξεπεράσει  τα όρια η δράση των συμμοριών  ανήλικων τσιγγανόπουλων που  στήνουν καθημερινά ενέδρες στους  δρόμους του Αγρινίου και αρπάζουν  τσάντες, πορτοφόλια και κινητά! Το αποκορύφωμα ήταν η διπλή απόπειρα ληστείας σε βάρος δυο μαθητριών του Γυμνασίου από δυο… κοριτσάκια!   

Οι άτυχες μαθήτριες είχαν τελειώσει τα μαθήματα τους στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου και επέστρεφαν στα σπίτια τους, όταν δέχθηκαν επίθεση από δυο ανήλικες τσιγγάνες που επιχείρησαν να ανοίξουν τις τσάντες τους! Οι μαθήτριες κατάφεραν να αντιδράσουν και να απομακρύνουν τις δράστιδες, αλλά όταν χώρισαν οι δρόμοι τους εκείνες επέστρεψαν!   

Στόχος τους αυτή τη φορά ήταν η μια από τις μαθήτριες. Με πρωτοφανή βία για ανήλικα κορίτσια, η μια από αυτές την ακινητοποίησε ενώ η δεύτερη άνοιξε την τσάντα της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και το κινητό της! Για καλή της τύχη, ένας πατέρας που περίμενε να πάρει την κόρη του από το σχολείο είδε τι συνέβη και βγήκε από το αυτοκίνητο του. Μόλις τον είδαν να κινείται απειλητικά εναντίον τους, οι τσιγγάνες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. 

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook