Αποκριάτικο ξεφάντωμα διοργανώνει ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (www.Aetogiannis.gr) στην άιθουσά του στο Ηράκλειο, επί της Έβανς 90 & Πλαστήρα 1 στον 2ο Όροφο.

Η χορευτική βραδιά θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 από τις 11 μμ έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θα υπάρχει αφθονο φαγητό και ποτό ενώ οι παραβρισκόμενοι θα είναι όλοι παραδοσιακά και σύγχρονα μεταμφιεσμένοι όπως η παράδοση επιβάλλει!

Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης είναι ο διαγωνισμός (με ειδικά έπαθλα) της καλύτερης μεταμφίεσης που γίνεται κάθε χρόνο στον Όμιλο και στον οποίο συμμετέχουν ιδιαίτερα πρωτότυπες και ευφάνταστες μεταμφιέσεις ατόμων ή ομάδων.

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με χορούς της Κρήτης, της Ελλάδας, της Λατινικής Αμερικής, του Αραβικού κόσμου κλπ με πάρα πολλές χορευτικές εκπλήξεις.

Θα χορευτούν όλοι οι παραδοσιακοί κρητικοί, ελληνικοί και παγκόσμιοι αποκριάτικοι χοροί ώστε να βιωθεί έντονα το αποκριάτικο στοιχείο πριν την πορεία προς τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, \”η σημασία της βραδιάς είναι ξεχωριστή, ειδικά εφέτος, όπου με τα τελευταία γεγονότα που σημαδεύουν την ελληνική κοινωνία δεν πρέπει για κανένα λόγο να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στερήσει το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση και να μας επιβάλλει την κατήφεια και τη μιζέρια!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook