Με ύβρεις και χαρακτηρισμούς που σηκώνουν άμεσα την κλήση του στον αθλητικό εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών με ύφος χιλίων καρδηναλίων εξαπέλυσε φουλ επίθεση κατά του ΟΦΗ, των Νίκου Μαχλά και Παύλου Αδάμου αλλά και της Κρήτης .

Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών που με την προκλητική του συμπεριφορά είχε επεισόδιο με τους φιλάθλους του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό τόνισε ότι «στην Κρήτη έχουν τους δικούς τους νόμους. Για μένα έπρεπε να μην υπάρχει ο ΟΦΗ με τα όσα έκανε πέρυσι. Να δούμε που θα παίζει του χρόνου».


Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προέδρου του Πανσερραϊκού :

Αρχικά ο ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού δήλωσε: «Έχω ζήσει και ανάλογα και χειρότερα αλλά και καλύτερα σε σχέση με τα χθεσινά. Οι φίλοι μας οι Κρητικοί μετά την ασυλία που τους δώσανε πέρυσι το πήρανε πάνω τους και κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι η μόνη ομάδα μου παίζει χωρίς αδειοδότηση στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα μας το κρατάνε μανιάτικο ότι ανεβήκαμε εμείς πριν δύο χρόνια. Δε μπορούν να χωνέψουν πως ο Πανσερραϊκός ανέβηκε.


Δικαιολογημένα είναι τα όσα κάνουν. Έχουν δικούς τους νόμους στην Κρήτη. Για μένα επρεπε να μην υπάρχει ο ΟΦΗ με τα όσα έκανε πέρυσι. Αυτά πληρώνει τώρα το ποδόσφαιρο. Φταίει η πολιτεία, γιατί με πολιτικές παρεμβάσεις κρατήθηκε ο ΟΦΗ αλλά και η ΕΠΟ. Νομίζουν ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος. Δε πρόκειται να καταλάβουν ποτέ στην Κρήτη ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα».

Για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς και για τη φιλοξενία είπε: «Τους είπα όπου νομίζετε ότι θα έχω ασφάλεια να κάτσω πριν τον αγώνα. Πρώτη φορά έκατσα στον πάγκο γιατί δε μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια μου. Εμένα το λέει η ψυχή μου, δε πάω στα γήπεδα με μπράβους. Δε προκαλέσαμε κανέναν. Έληξε το παιχνίδι, περιμέναμε να φύγουμε και εκεί έγινε η σύρραξη. Ήρθαν οι θερμόαιμοι Μαχλάς και Αδάμος που έδωσαν και αυτοί ένα ρεσιτάλ στα αποδυτήρια και ο επίσημος γιατρός του αγώνα και μας έλεγαν διάφορα. Όσο για τον παρατηρητή έφυγε πριν για να μην καταγράψει τι έγινε. Απούσα ήταν και η φύλαξη της αστυνομίας. Μετά έτυχε να συναντηθούμε με τον γιατρό στο αεροδρόμιο και μας αποκάλεσε Βούλγαρους. Εννοείται θα κάνουμε καταγγελία για τα όσα έγιναν».


Για τα συνθήματα:
«Για τα συνθήματα ότι αυτοί είναι στη Α΄ και εμείς στη Β΄, να δούμε του χρόνου πού θα παίζουν. Έπρεπε να είναι στη Δ΄ Εθνική ο ΟΦΗ με τα όσα έχει κάνει».


Για τον έξαλλο πανηγυρισμό του Στάθη Ταυλαρίδη τον οποίον είχε επί σειρά ετών παίκτη στον Ηρακλή:
«Μπορεί να με πείραξε, αλλά εντάξει. Επαγγελματίας είναι. Θα με πειράξει το καλοκαίρι όταν θα κάνει 7 προσφυγές για να πάρει τα χρήματα του. Ίσως με πείραξε ότι δε σεβάστηκε το πρόσωπο μου».


Για τη συσπείρωση που μπορούν να φέρουν όλα αυτά:
«Νομίζω όσα έγιναν είναι ένα μήνυμα για όλους. Πρέπει να μας συσπειρώσουν. Οι παίκτες να καταλάβουν ότι είμαστε κοντά του και να ξυπνήσουν, να πάρουμε μπρος. Είμαστε πολύ φιλόξενοι ως ομάδα αλλά χρειάζεται φιλοξενία και μαχητικότητα. Φτάνουν τα χαϊδέματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook