Δίνοντας χρόνο σχεδόν σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ο Τίμος Καβακάς είδε τον Πλατανιά να επικρατεί με σκορ 4-1 του Κισαμικού σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/2) το απόγευμα στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαζαρίδης ενώ ως αλλαγή στον αγώνα συμμετείχε και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του Πλατανιά, ο Οδυσσέας Ντούπης.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Άρμπι Δράμι, ο οποίος ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και σούταρε εύστοχα προς την εστία του Βλαχάκη ενώ το 2-0 ήρθε στο 15\’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Πάγκαλο, ο Μιρτσέτα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Κισαμικός μείωσε στο β\’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57\’ σε 2-1, με τον Ανιάγκμπε να ανατρέπεται από τον Τσοντάκη και να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Περράκης. Ωστόσο, στο τελευταίο 10λεπτο, ο Πλατανιάς ανέβασε τους ρυθμούς του, καταφέροντας να σημειώσει άλλα δύο τέρματα.

Στο 86\’ μετά από σέντρα του Μαρτσάκη, ο Ναζλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 3-1 και στο 88\’ ήταν η σειρά του Μαραγκουδάκη να σκοράρει, αξιοποιώντας την εκτέλεση κόρνερ και πάλι από τον Μαρτσάκη. 

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (63\’ Γκολέμης), Κουρτεσιώτης (46\’ Παληγεώργος), Τσοντάκης, Τζανής (46\’ Παπαζούδης), Μαραγκός (46\’ Ραπτάκης), Γκονζάλες (46\’ Ντούπης), Μανουσάκης (46\’ Δέντσας), Πάγκαλος (46\’ Μαρτσάκης), Δράμι (46\’ Ναζλίδης), Μιρτσέτα (46\’ Μαραγκουδάκης), Χαικάλης (46\’ Δρακάκης)
Κισαμικός: Βλαχάκης, Δαμανάκης, Παπακαστρίσιος (80\’ Αποστολάκης), Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης (73\’ Βαρουχάκης), Χαλκιαδάκης (60\’ Ντόντα), Ανιάγκμπε. 79\’ (Μπαγλαντζής), Κουλάκης, Ντεντάκης (72\’ Σουχλάκης), Σταυρακάκης (60\’ Ντόντα), Περράκης (72\’ Τσενακάλ)

\"\"
\"\"
\"\"

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook