Με μια άκρως καυστική ανακοίνωση οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ δεν άφησαν αναπάντητες τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη κατά της Κρήτης και του ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση τους οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ απευθυνόμενοι στον κ. Θεοδωρίδη τονίζουν : «Όταν μιλάς για τον ΟΦΗ μας να πλένεις το στόμα σου. Ο ΟΦΗ ποτέ δεν ήταν μέσα στις παράγκες και τις κουμπαριές και ούτε θα είναι».

Απάντηση έδωσε και η ΠΑΕ ΟΦΗ με μια λιτή αλλά άκρως ουσιαστική τοποθέτηση στην οποία τονίζει ότι «δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους πρακτικές άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Η οργισμένη ανακοίνωση από τις Λέσχες Φίλων ΟΦΗ αναφέρει :

«Το είδαμε και αυτό…..!!!!!
Μιλάει ο Θεοδωρίδης για τον Ο.Φ.Η μας….!!!!!
Μιλάει για τον Ο.Φ.Η που είναι στους 4 του κυπέλλου Ελλάδος…!!!
Μιλάει για τον Ο.Φ.Η που είναι στην πρώτη 6αδα της SUPER LEAGUE…!!!!
E….Όχι!!!!
Ξέχασε τη συνέβη πριν από δύο χρόνια στο μεταξύ μας ματς??
Ξέχασε το πώς πήρε το παιχνίδι???
Ξέχασε τα επεισόδια που πήραν μέρος στα δημοσιογραφικά με τους Κρητικούς δημοσιογράφους να απειλούνται??
Ξέχασε το επεισόδιο που είχε ο εν λόγω κύριος με τον παίχτη της ομάδας μας τον Κωνσταντινιδη??
Ξέχασε τα ρεζιλίκια τα δικά του και της ομάδας του????
Ξέχασε το τι τραβήξαμε σαν ομάδα στην Β’Εθνική??
Κ.Θεοδωρίδη όταν θα μιλάς για τον ΟΦΗ μας, να πλένεις το στόμα σου διότι κάτι τύποι σαν και εσένα έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σε αδιέξοδο και το έχουν πάει 100 χρόνια πίσω.
Ο ΟΦΗ πότε Δεν ήταν μέσα σε ΠΑΡΑΓΚΕΣ και ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ και ΟΥΤΕ θα ΕΙΝΑΙ!!!!!
Ο ΟΦΗ δεν είναι η ομαδούλα σου…!!!!!!!
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ….!!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ…!!!!
Εσείς στην αφάνεια!!!!
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο Ο.Φ.Η ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ……….
Υ.Γ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ 3-0
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟ ΤΙΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ…….
Λέσχες φίλων Ο.Φ.Η
SNAKES-4- Heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ-4- Θ.Παπαδόπουλος
Σ.Φ.Ο.Α Νίκος ξυλούρης

Όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει : «Η Κρήτη και ο ΟΦΗ δεν θα σταθούν στα λόγια και στις πρακτικές του κ. Θεοδωρίδη, οι οποίες είναι γνωστές στο πανελλήνιο. Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί».

Αδειοδότηση και προσφυγές στο επίκεντρο

Στο μεταξύ σε διοικητικό επίπεδο οι ενέργειες που γίνονται προκειμένου η ομάδα να καταθέσει ένα πλήρες φάκελο αδειοδότησης συζητήθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής.

Σε προτεραιότητα έχει μπει το θέμα των προσφυγών και οι υπογραφές που πρέπει να πάρουν από παίκτες και προπονητές στους οποίους οφείλουν χρήματα ,ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να μαζευτούν οι υπογραφές και από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και από το τεχνικό επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας συζητήθηκε το «master plun» το οποίο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο κ. Γιώργος Καλουτσάκης , ενώ έγινε και μια αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας και συζητήθηκε και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το σημερινό διοικητικό συμβούλιο αναφέρονται τα εξής :

«Εγινε λεπτομερής αναφορά στην εγκύκλιο αδειοδότησης και στα στάδια που περιλαμβάνει με στόχο η ΠΑΕ-ΟΦΗ να είναι τυπική σε όλα.
Ηδη έχουν τακτοποιηθεί και έχουν αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές:
1) Η αίτηση αδειοδότησης
2) Παράβολα
3) Σύμφωνο εμπιστευτικότητας
4) νομικά κριτήρια
Στις 28/2/12 θα σταλούν έγγραφα που αφορούν τα διοικητικά, κριτήρια, τα αθλητικά και τα κριτήρια υποδομών.
Ο προεδρεύων της Δ.Ε. ενημέρωσε τα μέλη για όλα όσα συζητήθηκαν στηχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League. Λεπτομερής αναφορά έγινε σε όλα τα θέματα που αφορούν τις προσφυγές. Με τις περισσότερες περιπτώσεις τα μέλη της Δ.Ε. έχουν έλθει σε επαφή για να τακτοποιηθούν.Επίσης λεπτομέρης αναφορά έγινε στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση σε παίκτες ,προπονητή και κόσμο

Σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το βράδυ η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει τους παίκτες, το τεχνικό τιμ για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος και ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του σε ακόμη ένα ματς του ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«H Δ.Ε. συγχαίρει και ευχαριστεί το προπονητικό τημ και τους παίκτες του ΟΦΗ για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως σήμερα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας. Η πρόκριση του ΟΦΗ στην ημιτελική φάση φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας δημιουργεί νέες προϋποθέσεις διάκρισης στο θεσμό και αναπολεί μνήμες του ένδοξου παρελθόντος. Η Δ.Ε. συγχαίρει και ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη μεγάλη βοήθεια που παρέχει στον ΟΦΗ στους έως σήμερα αγώνες, αλλά και την σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας είναι απάντηση σ αυτούς που επιβουλεύονται την Κρήτη και τον ΟΦΗ».

Με μπάρμπεκιου τα επινίκια της πρόκρισης

Το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του ΟΦΗ και είναι το μυστικό της φετινής επιτυχίας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο φάνηκε και μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης .

Οι παίκτες μετά το χαλάρωμα που έκαναν μαζεύτηκαν και έκαναν μπάρμπεκιου με το οποίο ουσιαστικά γλέντησαν και την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Β. Μάντζιος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αλλά αισθάνεται καλύτερα και έχει ελπίδες για να δώσει το παρόν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα ο Μποντόρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και φαίνεται ότι είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook