Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων που θα βρεθεί σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην πόλη Ντόχα του Κατάρ από τις 3 μέχρι και τις 8 Μαρτίου θα μετέχουν δύο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη . Και αν για τον Μπουχαλάκη δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται κλήση για να συμμετέχει σε αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων για τον νεαρό Βραζιλιάνο που πρόσφατα πήρε την ελληνική υπηκοότητα είναι η παρθενική του συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σίγουρα αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή και για τον ίδιο.

Μπουχαλάκης και Μπρούνο θα παίξουν στις 3 Μαρτίου κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 5 του μήνα απέναντι στην Κίνα και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις 8/3 με τον αγώνα κόντρα στο Κατάρ. Η επιστροφή τους στο Ηράκλειο αναμένεται στις 9 Μαρτίου, οπότε θα τεθούν και πάλι στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί ο Καραγεωργίου να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι προπονήσεις του Εργοτέλη συνεχίστηκαν και την Πέμπτη κάτω από άσχημες συνθήκες καθώς η βροχή που πέφτει εδώ και δύο ημέρες στο Ηράκλειο έχει μετατρέψει τα γήπεδα του βοηθητικού του Παγκρητίου Σταδίου σε βούρκο.

Ο Λεάλ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς , ενώ ο Σασιασβίλι συνέχισε την θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα που έχει στον δικέφαλο.

Επόμενη προπόνηση για τον Εργοτέλη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook