"Μπόνι και Κλάιντ" στο Ρέθυμνο. Ζευγάρι διαρρηκτών, που έπεσαν στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ , είχαν αναγάγει ως κύρια απασχόληση τους το να "ανοίγουν" σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή.

Ειδικότερα, κι έπειτα από ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για κλοπές – διαρρήξεις στην πόλη του Ρεθύμνου κατά το χρονικό διάστημα από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκε πως δράστες είναι ένας 27χρονος και μια 27χρονη που συνεληφθησαν.

Το ζευγάρι των διαρρηκτών,  το συγκεκριμένο διάστημα, είχαν διαπράξει τρεις  κλοπές - διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, προξενώντας παράλληλα φθορές ύψους 350 ευρώ, και πέντε απόπειρες κλοπών – διαρρήξεων εκ των οποίων οι τρεις  σε Ι.Χ.Ε οχήματα και οι δύο σε οικίες, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα πλην όμως, προξένησαν φθορές ύψους 1.000 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για τα ίδια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.