Σε εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας προχωρούν οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ. Χανίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων. Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και την αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Σχολής οι μαθήτριες και οι καθηγήτριες επισκέφθηκαν πρόσφατα το 5ο και το 4ο Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Χανίων και προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο Δημοτικό Γηροκομείο, όπου σπουδαστές της ειδικότητας Κομμωτικής περιποιήθηκαν τους ηλικιωμένους.

Σημειώνεται ότι η προσφορά των σπουδαστών θα συνεχιστεί στο προσεχές διάστημα με την παροχή των υπηρεσιών τους σε όλα τα Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Χανίων. Μάλιστα, στους στόχους του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Χανίων είναι η διεύρυνση της συνεργασίας με την ΕΠΑ.Σ. Χανίων με συμμετοχή σπουδαστών και σε άλλες δραστηριότητες, που σχετίζονται με τις ειδικότητές τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook