Μετά από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο «Ζυγό» της Πλάκας, «ο σημαντικότερος καλλιτέχνης της δεκαετίας»- όπως ψηφίστηκε πολλές φορές από το κοινό-ακύρωσε ξαφνικά τις επόμενες εμφανίσεις του «με αφορμή τις συνεχόμενες διαφωνίες με τον επιχειρηματία της μουσικής σκηνής» όπως αναφέρει πηγή του Yupi.

«Όταν ο ίδιος προσέγγισε τον 33χρονο τραγουδιστή πριν από μερικούς μήνες, μέσω ανθρώπων από το στενό του περιβάλλον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ώστε να προσφέρουν ένα πολύ καλό πρόγραμμα στο κοινό, αφού αυτό ήταν το πρώτο μέλημα του Μιχάλη», λέει αποκλειστικά στο Yupi άνθρωπος από το περιβάλλον του. «Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός», συνεχίζει άλλη πηγή «οι διαφωνίες, οι οποίες είχαν σχέση με την μη τήρηση των όσων μέχρι τώρα είχαν προσυμφωνηθεί, ήταν πιο έντονες».

Πάντως, μέχρι σήμερα όσοι γνωρίζουν τον Μιχάλη ξέρουν ότι ήταν απόλυτα συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και φρόντιζε πάντα για την παραμικρή λεπτομέρεια του προγράμματος που κάθε φορά παρουσίαζε, αφού είναι γνωστό πόσο τελειομανής είναι σε οτιδήποτε αφορά το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της δουλειάς του

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook