Το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου συνεπές στο όραμα της Δημοτικής Αρχής «Οι Γεωτεχνικοί δίπλα στον Αγρότη» , συνεχίζει τις συναντήσεις του με φορείς και αγρότες της ενδοχώρας του Δήμου.

Έτσι, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Μύρωνα παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μπολάκη, στελεχών του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με Τοπικούς Προέδρους, Προέδρους Συνεταιρισμών, Αγρότες και Παραγωγούς της περιοχής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την αγροτική οικονομία και ανάπτυξη αλλά και ζητήματα όπως περιβάλλοντος, αξιοποίησης δυνατοτήτων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, αγροτικής οδοποιία και διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπολάκης τόνισε ότι : \” Ελπίζουμε και προσδοκούμε οι κινήσεις μας αυτές να δρομολογήσουν μια νέα βάση επικοινωνίας με τον αγροτικό κόσμο του Δήμου μας αλλά και να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων του. Πεποίθηση μας είναι ότι οι αγρότες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook