Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο λίγο πριν το παιχνίδι στις 2 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Astoria Capsis» , θα γίνει η παρουσίαση του λευκώματος του «Γαλανόλευκου Φάρου» που είναι αφιερωμένο στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Το λεύκωμα με τίτλο «Πορεία Δόξας» κυκλοφορεί ήδη σε όλη την Ελλάδα από τις εκδόσεις «Α-Ω» και τη δημοσιογραφική επιμέλειά του ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Ντάλτας και Γιάννης Δάρρας.

Στις 144 σελίδες της πολυτελούς εκδόσεως υπάρχουν περισσότερες από 200 ανέκδοτες φωτογραφίες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, από το «έπος» της Πορτογαλίας το 2004, μέχρι και σήμερα.

Το λεύκωμα προλογίζουν ο αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αρχηγός της σημερινής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και μέλος της ομάδας του 2004 Στέλιος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στην παρουσίαση του λευκώματος στο Ηράκλειο, θα δώσει το παρών και ο τημ μάνατζερ της Εθνικής και συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, Τάκης Φύσσας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook