Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα γίνει την Κυριακή στις 7.30 μ.μ στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

H ΠΑΕ ΑΕΚ παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν κατάφερε να εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αφού η εφορία δεν δέχτηκε τους επιταγές που έδωσε ως εγγύηση ο δικηγόρος της ΑΕΚ κ. Οικονομόπουλος.

Μάλιστα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο που ήθελε να πάει στο ΟΑΚΑ ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών :

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια.
Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA».

Το θέμα είναι τώρα ποια θα είναι η στάση της Πολιτείας και του Γενικού Γραμματέα κ. Πάνου Μπιτσαξή που για τον ίδιο ακριβώς λόγω και υπό των φόβο επεισοδίων από τους οπαδούς της ΑΕΚ ανέβαλε δύο φορές το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook