Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα της Kim Kardashian, καθώς μετά το ταραχώδες διαζύγιο και τη δυσφήμιση που δέχθηκε, τώρα πρώην σύντροφός της αποκαλύπτει ότι παρ’ όλο που ήταν παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγός της, τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, τον απάτησε μαζί της.

H Kim παντρεύτηκε το 2000 και ο γάμος της διήρκεσε έως το 2004. Σύμφωνα με τον Ray J, οι δυο τους είχαν «παράνομη» σχέση το 2003, ενώ η ταινία σεξ των δυο τους που διέρρευσε το 2007 στο διαδίκτυο φημολογείται ότι δημιουργήθηκε την εποχή που βρίσκονταν στα κρυφά… φανερά. Στο νέο του βιβλίο, «Ο θάνατος ενός άπιστου: Τι πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για τους άνδρες που απατούν», ο R&B τραγουδιστής αναφέρεται σε μία γυναίκα με τα αρχικά ΚΚ (Kim Kardashian) με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση.

\"\"

Όπως επισημαίνει, η γυναίκα «ΚΚ τον κυνήγησε και κοιμήθηκε μαζί του ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με τον πρώτο άνδρα της. Για να είμαι ειλικρινής, το όλο θέμα ξεκίνησε στραβά», γράφει ο Ray J, που λέγεται ότι είχε ερωτική σχέση με τη Whitney Houston λίγο πριν εκείνη «φύγει». Όσον αφορά την ΚΚ, λέει «Υπήρχε αμοιβαία έλξη, αλλά ήταν παντρεμένη. Μου έδειξε ότι ήθελε να είναι μαζί μου. Άφησε τον άνδρα της για εμένα, μόλις ξεκινήσαμε να έχουμε σεξουαλική σχέση και τα πράγματα ανάμεσά μας ήταν πολύ έντονα και γρήγορα…».

\"\"

Ο Ray J αποκαλύπτει καυτές λεπτομέρειες από την ερωτική τους σχέση: «Ήμασταν σαν ζώα, απελευθερωμένοι σεξουαλικά, θέλαμε να δοκιμάσουμε τα πάντα και το κάναμε. Για χρόνια η KK κι εγώ είχαμε τέλεια σεξουαλική ζωή. Υπήρχαν πολλά περισσότερα στη σχέση μας αλλά η πλειονότητα ήταν η άγρια κι ακραία σεξουαλική χημεία. Ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα, οπουδήποτε κι οποτεδήποτε κι αυτό με γοήτευσε».

\"\"

Επίσης, μίλησε για την τρυφερότητα και την περιποιητικότητα που του έδειχνε η Kim καθώς κάθε πρωί του έχει έτοιμες ζεστές πετσέτες, αλλά και οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του. Άρχισαν να απομακρύνονται όταν η Kim σταμάτησε να είναι τόσο περιποιητική ενώ έγινε καταπιεστική και ήθελε να ξέρει τα πάντα: «Πίστευε πραγματικά ότι την απατούσα με κάθε κοπέλα που περνούσε από μπροστά μου».

\"\"

Η Kim δεν έχει σχολιάσει ακόμη τους ισχυρισμούς του πρώην συντρόφου της, αλλά σύμφωνα με πηγές είναι έξαλλη που ο Ray J προσπαθεί να εξαργυρώσει δημοσιότητα, χρησιμοποιώντας το όνομά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook