Ο Αντώνης Συροκάκης θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα μύτης) στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ.
Ο ικανότατος τερματοφύλακας του Μινωταύρου θα δώσει κανονικά το \”παρών\” στο κρίσιμο ματς με την Ασή Γωνιά, που μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν \”τελικός\”, αλλά και ως χανιώτικο ντέρμπι, παρόλο που οι δυο ομάδες εκπροσωπούν διαφορετικές Ενώσεις.
Οι \”πράσινοι\” αναζητάνε τη νίκη για να παραμείνουν \”ζωντανοί\” στην υπόθεση παραμονής και περιμένουν από το φίλαθλο κόσμο των Χανίων να βρεθεί στις Μουρνιές ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Παπαδάκη, μιας και δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια το Σάββατο (25/2, 15.00) στα Χανιά.
Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας πέρα από τον Συροκάκη θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιχάλη Βαρδάκη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιάννη Πατεράκη.
Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Κουνέτας (κάρτες), Πλατώνης, Τσικουδάκης, Τσιτσιριδάκης (τραυματίες) και ο Γουνάκης, που έμεινε εκτός αποστολής.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που την αποτελούν είναι οι εξής: Συροκάκης, Αρχοντάκης (τερματοφύλακες), Βαρδάκης, Γαλανάκης, Γκούντελος, Δημητρογιαννάκης, Δημούσης, Θάνος, Κοκολάκης, Καβρουλάκης, Καλαϊτζάκης, Καράκης, Μαρινάκης, Μιχάκης, Νικολαΐδης, Νταγκουνάκης, Πατεράκης, Τζαγκαράκης, Ψαράκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook