Με πολλά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα με τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Καμπάνταη και Κάλαϊτζιτς αλλά και τον τραυματισμό του Μάντζιου ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο που προέκυψαν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Τόσο ο Σίσιτς όσο και ο Παπουλής μετά το παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών έχουν έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησαν στην προπόνηση της Παρασκευής ατομικό πρόγραμμα.

Και αν για τον Παπουλή αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό, η συμμετοχή του Σίσιτς που προοριζόταν για την κορυφή της επίθεσης είναι αμφίβολη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σλοβένος επιθετικός υποβλήθηκε σε υπέρηχο σήμερα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του , αλλά οι εξετάσει βγήκαν καθαρές. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του Σίσιτς στο ματς της Κυριακής θα εξαρτηθεί από το αν λάβει μέρος στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι.

Με όλα αυτά τα προβλήματα είναι δύσκολο να κάνει κάποιος πρόβλεψη για την αρχική ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος κόντρα στην ΑΕΚ, και καλύτερη εικόνα θα υπάρχει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης όπου μετά την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα.

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών από τους παίκτες

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι στον ΟΦΗ ασχολούνται ενεργά τις τελευταίες ημέρες και με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός αρχηγός της κρητικής ομάδας Σήφης Κορωνάκης μετά το τέλος της προπόνησης είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους μοίρασε κάποια έγγραφα που θα πρέπει να υπογράψουν και έχουν να κάνουν με τις οφειλές που υπάρχουν μέχρι και τις 31/12/2012.

Αυτά είναι τα πρώτα έγγραφα που θα υπογράψουν οι παίκτες ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις υπογραφές των παικτών στον διακανονισμό που θα τους προτείνει η διοίκηση για τις οφειλές της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία για την συλλογή υπογραφών από παίκτες και προπονητές που έχουν δικαιωθεί στις προσφυγές που έχουν καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook