Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκαν σήμερα οι Βενζινοπώλες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, οι οποίοι έκλεισαν σήμερα τα καταστήματά τους διαμαρτυρόμενοι για τις υψηλές τιμές των καυσίμων.

Οι βενζινοπώλες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης επέδωσαν στην κα Λιονή σχετικό ψήφισμα προκειμένου να το προωθήσει στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τονίζοντας ότι η Ένωση Βενζινοπωλών ενώνει τη φωνή της με τους καταναλωτές, τις Ενώσεις Καταναλωτών, τις κοινωνικές ομάδες και τους επαγγελματικούς φορείς, δηλώνοντας ότι η κατάσταση με τις υψηλές τιμές των καυσίμων είναι ανυπόφορη και απαιτείται η λήψη μέτρων για την μείωση των τιμών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης από την πλευρά της δήλωσε ότι ο νέος αυτοδιοικητικός θεσμός της αιρετής Περιφέρειας Κρήτης συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των Βενζινοπωλών, καθώς το Ρέθυμνο κατέχει την αρνητική πρωτιά τόσο σε επίπεδο Κρήτης όσο και χώρας στις τιμές των καυσίμων.

 Η κα Λιονή συμπλήρωσε ότι σήμερα κιόλας θα ενημερώσει τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Λαμπρινό για τα αιτήματα της Ένωσης Βενζινοπωλών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης προκειμένου να τεθεί το θέμα από την Περιφέρεια Κρήτης στον αρμόδιο Υπουργό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook