Μπορεί ο Εργοτέλης όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Super League (πλην του ΟΦΗ και της ΑΕΚ) να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος όμως παρόλα αυτά οι παίκτες της κρητικής ομάδας θα περάσουν το Σαββατοκύριακο τους στο γήπεδο .

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα υπάρχει πρωινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11 , ενώ την Καθαρά Δευτέρα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη για να συνεχίσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα το οποίο είναι καθοριστικό βάση και της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται ο Εργοτέλης, προκειμένου να μην μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα ξεκαθαρίσει και το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Αστέρα οι Λεάλ και Σασιασβίλι. Και αν για τον πρώτο οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να παίξει δεν ισχύει το ίδιο για τον Γεωργιανό που έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και θα προσπαθήσει από την Τετάρτη και μετά να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook