Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τον εξέπληξε η σύμπραξη Ανδρέα Λοβέρδου και Ευάγγελου Βενιζέλου, έπειτα από σχετικό ερώτημα του δημοσιογράφου.

Όσον αφορά τη μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε πως η εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα πρέπει να γίνει από την βάση, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Επίσης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δεσμευθεί σε ορισμένες μεταρρυθμίσεις, όπως η κατάργηση του σταυρού προτίμησης.

«Όταν εκλέγουμε την κεντρική μας επιτροπή και τον πρόεδρό μας πρέπει να επιλέξουμε για θεμελιώδη θέματα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος.

Επίσης υποστήριξε ανοιχτά την ομάδα των «νέων μεταρρυθμιστών», οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, κάνουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Παράλληλα σχολίασε τις αναφορές του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Π. Νικολούδη, για την υπάρξη βουλευτή ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ.

«Όταν δεν μπορείς να δώσεις όνομα, τότε δεν το λες. Γιατί λέμε ένα γεγονός χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε;»

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook