Tα τελευταία δικαιολογητικά περιμένει από το Δήμο Γόρτυνας ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, προκειμένου να προχωρήσει στην ένταξη του έργου κατασκευής του ενιαίου διδακτηρίου στην Αγία Βαρβάρας. Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ ΑΕ, κ. Ηρακλής Δρούλιας, προς τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Σχοιναράκη και το οποίο κοινοποίησε και προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ο κ. Δρούλιας κάνει γνωστό πως το τμήμα συμβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, έχει επισημάνει κάποιες εκκρεμότητες στα απαιτούμενα δικαιολογητικών και οι οποίες μόλις τακτοποιηθούν θα είναι εφικτή η ένταξη του έργου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Καραπαναγιώτης, τόνισε πως η δημοτική αρχή θα αποστείλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δικαιολογητικά που ζητάει ο ΟΣΚ, ώστε να δρομολογηθεί το έργο και να εκπληρωθεί ένα όνειρο ετών για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές της Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook