Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Icon» της Κύπρου, στην οποία αναφέρθηκε στην Ζέτα Μακρυπούλια, στο όνειρο της διεθνούς καριέρας και στο τέλος, που κανείς δεν το ορίζει.

«Το τέλος της καριέρας του ο καθένας το σκέφτεται απ’ την πρώτη στιγμή που ξεκινά να ασχολείται με αυτό που θέλει να κάνει. Δεν το κρύβω πως για πολλούς από εμάς, αυτό είναι ένας μεγάλος φόβος, γιατί δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά που δουλεύεις και περιμένεις τη σύνταξη. Το τέλος, μοιραία, θα έρθει. Οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, η όρεξή σου μπορεί να μειωθεί, η αποδοχή επίσης».

Το όνειρο μιας διεθνούς αναγνώρισης: «Δεν έχω σταματήσει καθόλου να το κυνηγώ, αλλά το να δουλεύεις στην Ελλάδα και παράλληλα στο εξωτερικό είναι δύσκολο. Το εξωτερικό θέλει καθημερινή επαφή και συνεχή παρουσία. Το παλεύω, λοιπόν και συνεχίζω με μια δεύτερη κυκλοφορία – ενός single αυτή τη φορά. Η διεθνής καριέρα είναι ένα δύσκολο project αλλά όχι ακατόρθωτο. Στις μέρες μας, πιστεύω, γίνονται ακόμη θαύματα» είπε, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως «οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μη γίνει».

Νιώθει όμως έτοιμος να αφήσει την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του: «Πέραν της πλάκας, δεν έχω φτάσει στο στάδιο του να φύγω απόλυτα. Μόλις όμως τα πράγματα δείξουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, το επόμενο βήμα θα είναι αυτό γιατί δεν σας κρύβω ότι έτσι το είχα στο μυαλό μου με το που ξεκίνησα» δήλωσε.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook