Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν μέσα στην εβδομάδα οι Σίσιτς, Παπουλής και Μάντζιος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι του ΟΦΗ την Κυριακή (7.30 μ.μ – Novasports 1) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές μπορεί να μην είναι 100% έτοιμοι άλλα «σφίγγουν» τα δόντια προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που έχει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Βάντο, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Χαριτωνίδης,Μονιάκης, Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Παπουλής, Μάντζιος, Σίσιτς, Ζορμπάς, Ουκάρ και Μποντόρ. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κάμπανταης και Κάλαϊτζιτς καθώς και οι Ζαχαράκης , Ξενοδόχοφ και Νύκταρης.

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτό με τους Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Βάντο και στα στόπερ τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Βερόν με τον Ζόρντι Λόπεθ σαν αμυντικά χαφ , έχοντας τον Χόρχε Λόπεθ λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Όσο για την τρίαδα της επίθεσης αν δεν είναι απόλυτα καλά ο Σίσιτς θα παίξει στην κορυφή ο Παπουλής έχοντας στα αριστερά του τον Ζορμπά και δεξιά τον Μπούρμπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook