Επιστολή προς την Περιφέρεια Κρήτης απέστειλε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θόδωρος Πατεράκης σχετικά με τις καθιζήσεις και καταπτώσεις που σημειώθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο επαρχιακό δίκτυο.

Όπως αναφέρει ο κ. Πατεράκης

τις περισσότερες από τις οποίες έχουμε γνωστοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου – η οποία πάντως το τελευταίο χρονικό διάστημα τελεί υπό κατάληψη – με το 320/26-1-2012 έγγραφό μας (αντίγραφο του οποίου σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας).

Πέραν των αναφερομένων βλαβών στο παραπάνω έγγραφο (οι οποίες τον τελευταίο μήνα που μεσολάβησε από την αποστολή του εγγράφου έχουν ενταθεί σε επικινδυνότατο βαθμό), επισημαίνονται και οι παρακάτω άκρως επικίνδυνες βλάβες οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης :

– Παρατηρούνται έντονες καθιζήσεις του οδοστρώματος σε πολλά τμήματα της επαρχιακής οδού Αγ. Φωτιά – Παλαίκαστρο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.

– Κατέρρευσε σε περισσότερο από το μισό του πλάτους της η επαρχιακή οδός Ζού – Σταυρωμένος περίπου 100 μ. πριν τον οικισμό Σταυρωμένου.

Παρακαλούμε λοιπόν για τις – κατά το δυνατόν – άμεσες ενέργειές σας λόγω αρμοδιότητας για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων, τα οποία εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook