Ενοχλημένος από τη στάση κάποιων υπαλλήλων του σταδίου οι οποίοι χωρίς λόγο εξέθεσαν δημοσίως την εικόνα του ΑΟΧ, σχετικά με το χρέος της ΠΑΕ προς τη διοίκηση του ΕΑΚ παρουσιάστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Χατζηδάκης.

Ο πρόεδρος της Χανιώτικης ΠΑΕ μάλιστα τόνισε ότι επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματος ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά προς κάθε υπεύθυνο, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

Ο ΑΟΧ όπως επεσήμανε ο κ.Χατζηδάκης αναγνωρίζει το χρέος των 866 ευρώ προς το στάδιο και αναμένεται να το εξοφλήσει άμεσα, αλλά όπως τόνισε είναι ανεπίτρεπτο κάποιος να θίγει την τιμή και την υπόληψη του σωματείου:

«Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΕΑΚ κ.Μανουδάκη, ο οποίος μου ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε ότι υφίσταται οικονομικό θέμα με τον ΑΟΧ. Αργότερα έμαθα ότι όλα αυτά τα διέρρευσε κάποιος υπάλληλος του σταδίου. Το ότι χθες το στάδιο ήταν κλειστό ήταν απόλυτο δικαιολογημένο αφού ο χλοοτάπητας είναι υπό συντήρηση.
Εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ την οικονομική υποχρέωση που μας βαραίνει Το ερώτημα όμως είναι ποιος και με ποιο δικαίωμα θίγει την αξιοπιστία του συλλόγου για 866 ευρώ κι ενώ η διοίκηση πριν από μερικούς μήνες πλήρωσε πολλά περισσότερα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα.
Αυτό που πείραξε τη ΠΑΕ είναι γιατί δημοσιοποιήθηκε το χρέος. Η δουλειά του υπαλλήλου είναι να συντηρεί το στάδιο και όχι να λέει δημόσια ότι ο ΑΟΧ χρωστάει και ότι οι πόρτες είναι κλειστές Έχει πληγεί κατάφωρα η αξιοπιστία μας και για αυτό επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας. Θα ασκηθούν αγωγές σε αυτούς που προσπάθησαν να βλάψουν την ομάδα
».

Η τελική απόφαση πάντως όπως είπε ο κ.Χατζηδάκης θα ληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα εξοφληθεί και το χρέος προς το ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook