Μια απρόσμενη ήττα που μπορεί να του στοιχίσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α2 κατηγορία γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό του Λίντο το «Ηράκλειο» που έχασε από τον Δούκα με 73-74 στην εκπνοή του αγώνα.

Και όταν λέμε στην εκπνοή ακριβολογούμε καθώς το συγκρότημα του Β. Ράλλη έχασε στην κυριολεξία ένα δικό του ματς μέσα από τα χέρια του αφού βρέθηκε να προηγείται με 73-66 τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει μέσα σε τρία λεπτά ούτε ένα πόντο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν μια ανέλπιστη νίκη.

Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Αχής έκανε στα 2 δευτερόλεπτα το μακρινό τρίποντο και ενώ το σκορ ήταν 73-72 υπέρ του «Ηράκλειο». Η μπάλα δεν πήγε στο καλάθι αλλά σε νεκρό χρόνο την πήρε ο Ζακυνθός και με λέι απ έγραψε το τελικό 73-74 υπέρ του Δούκα.

Το καλάθι αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους που υποστήριξαν ότι είχε ακουστεί η κόρνα της λήξης από την γραμματεία όταν έβαζε το καλάθι ο Ζακυνθινός. Οι διαιτητές του αγώνα παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «Ηράκλειο» κατακύρωσαν τη νίκη υπέρ του Δούκα , αλλά οι άνθρωποι του «Ηράκλειο» έκαναν ένσταση και η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Τα δεκάλεπτα : 18-14, 33-37, 55-50, 73-74

«Ηράκλειο» (Ράλλης ): Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας 11 (1), Στεφανάκης, Ξενάκης 8, Δαγαλάκης, Αρναουτάκης Γ. 2, Πετράκης 10 (2), Παπαδόπουλος 11, Αγαπητός 10, Χαρίσης 2, Καραλής 19 (2).

Δούκας (Γιαννόπουλος): Πασσαλίδης 8, Ροζολής 8 (2), Μανώλας, Στήκας, Παπαδιονυσίου Στ. 2, Αχής 4, Ζακυνθινός 20, Οτουντζίδης 13, Μπιτζής 4, Βογιατζής 12, Παπακωνσταντίνου 3 (1).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook